Blog destinat informațiilor din turism și sport

Ce putem face cu tichetele sau cardurile de vacanta ?

City break in Romania,cazare si bilet de avion inclus 

Anul acesta folosirea tichetelor de vacanta poate fi un subiect care sa va sperie pentru ca  nu stiti cand veti putea calatori.

E bine sa stiti cateva informatii despre ceea ce inseamna tichete/vouchere de vacanta :

1.Cum obtin tichete de vacanta?

 Sunt doua posibilitati : de la companie  sau cei care lucrează la stat de la stat.

2.Este vreo diferenta intre card de vacanta sau tichete format de hartie?

Nu este nici o diferenta, se pot folosi ambele variante .

3.Termenul de expirare

Unele agenții vă oferă posibilitatea de a preda tichetele de vacanță care expiră, iar pe suma respectivă veți primi o factură care atestă faptul că valoarea tichetelor a fost transformată într-un credit pe care îl puteți folosi în decurs de 12 până la 24 de luni iar perioada și locația sejurului o alegeți ulterior. Astfel valoarea unui tichet de vacanță care expiră în mai 2020 va fi valabilă și în mai 2021 sau septembrie 2021.

Verifica OFERTA aici

4.Pot cumpara bilete de avion cu vouchere de vacanta ?

Da, se poate. Puteti apela la o agentie de turism si puteti combina nopti de cazare intr-un hotel si puteti lua sub forma de pachet bilet de avion + cazare.

De exemplu, pentru acest an as propune sa vizitati nordul tarii, exista curse directe, Bucuresti-Oradea, Bucuresti-Baia Mare, Bucuresti-Satu Mare.

Agentia de turism Business-Trip, va propune mai multe astfel de pachete spre nordul tarii, unde veti beneficia si de transfer aeroport-hotel-aeroport.

*Atentie, nu veți putea lua doar biletul de avion.

De precizat că toate serviciile achiziționate prin tichetele sau cardul de vacanță trebuie să se desfășoare în România. Acestea sunt aspectele principale ale utilizării tichetelor sau cardurilor de vacanță.

Citeste si schimba vouchere de vacanta

earth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram