Blog destinat informațiilor din turism și sport

Au mai ramas doar cateva destinatii externe unde putem calatori fara a fi impuse restrictii de calatorie pentru romani


In ultimele luni au fost facute din partea agentiilor de turism din Romania , o multime de apeluri catre Guvernul Romaniei dar fara nici un raspuns pozitiv. 

Am explicat intr-un articol situatia concreta din aceasta saptamana privind imposibilitatea romanilor de a merge in vacanta in Italia , Romanii pierd Italia castiga . 

Am avut un schimb de zeci de emailuri cu liniile aeriene la care aveam bilete rezervate dar rambursarea sumelor de bani de la Rynair a fost imposbilia. 

Am sperat la o intelegere mai buna din partea hotelurilor , dar am obtinut doar de la 1 hotel rambursarea 100% din suma achitata , Hotel Thalasso&spa din Sardinia. 

Roma Hotel 87 eighty seven, desi se pozitioneaza unul din hotelurile de top din Italia , a refuzat categoric rambursarea sau oferirea unui voucher catre noi. Era o situatie imposibila de a ajunge la ei pentru ca accesul in Italia era posibil doar cu carantina asa cum stim cu totii. 

Doar de la o singura rezervare s-au pierdut 1700 euro, bani suportati de noi si de clienti. #Romanipierd, Italiacastiga

Cand si cum se vor mai putea recupera aceste sume de bani? Cine este vinovat ? 

Exemple ca acesta sunt multe , in curand pentru majoritatea agentiilor va fi imposibil sa isi sustina activitatea daca nu va veni si un ajutor extern.

ANAT a inaintat si astazi o scrisoare catre Guvern in care solicita inca o data suport pentru agentiile de turism. 

earth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram