Blog destinat informațiilor din turism și sport

Radu Voinea,Business-Trip Slatina

Privim doar inainte

Am participat în această săptămână la o discuție amplă despre starea actuală a turismului, cum a fost până acum în perioada de criză și ce consider că ar trebui făcut pentru ca industria să nu moară.

Portalul de știri regional, Euroolteniainfo, a sintetizat foarte bine câteva puncte:

Mesaj optimist

"El e însă optimist și spune că ce a fost mai greu a trecut. „Acum privim doar înainte, oamenii trebuie să își recapete încrederea. Este nevoie de restart”. De altfel, românii au început să meargă din nou în vacanțe și fac rezervări. Ce-i drept, cele mai multe în România și la vecinii bulgari."

Sunt în continuare încrezător că industria turismului în România va fi în creștere în următorii ani. Țara noastră chiar merită mult mai multă atenție, în special pentru că avem destinații și hoteluri de top la un raport calitate-preț mult peste nivelul din Europa.

Turiștii străini sunt îndrăgostiți de România și ne este tot mai clar că un turist ajuns pentru prima dată în țara noastră va reveni garantat, pentru că avem o țară cu foarte multe locuri, mâncăruri și experiențe frumoase, accesibile dpdv al prețurilor, de care te îndrăgostești imediat.

Emisiunea realizata de Euroolteniainfo.com poate fi vizualizata aici

Agentie de turism,Business-trip

Agentie de turism , Business-trip

earth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram