Blog destinat informațiilor din turism și sport

Croatia reintroduce carantina pentru calatorii care vin din Serbia, Bosnia si Macedonia de Nord

Daca aveti in program o vacanta in Croatia,va recomand sa alegeti traseul prin Ungaria, evitati sa tranzitati Serbia

Conform stirilor locale, calatorii din cele 10 tari UE acceptate pentru turism in Croatia care se vor afla in tranzit prin aceste tari nu vor fi carantinati, dar tinand cont ca Romania nu se afla pe aceasta lista, nu se stie niciodata. Nu stiu ce se va intampla de asemenea in punctul de frontiera Neum – acel orasel de pe Coasta Dalmata care tine de Bosnia-Hertegovina ce intrerupe teritoriul Croatiei pentru circa 10 km pe soseaua Split – Dubrovnik.

Tinand cont ca e posibil sa primiti ordin de carantinare, dar si datorita posibilelor cozi interminabile de la granitele Croatiei cu Bosnia si Serbia, in caz ca vreti sa calatoriti in Croatia, v-as recomanda sa tranzitati prin Ungaria. In plus, Croatia va impune folosirea mastilor in tot transportul in comun tot de maine (era doar recomandat pana acum) si in functie de amploarea focarelor, pot fi impuse noi masuri de carantinare.

Sursa https://www.imperatortravel.ro/

Tarile oficiale unde poti pleca si te poti intoarce fara sa stai in carantina , verifica aici

earth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram