Blog destinat informațiilor din turism și sport

Grand Hotel Balvanyos

O oaza in inima naturii, potrivita pentru orice anotimp

Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, de 4 stele, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vă vor face să trăiţi momente unice.

Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, care arata superb în orice anotimp. Primăvara vă puteţi bucura de natura inverzita si razele de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, toamna puteţi admira decorul arămiu al pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert, zgomotul placut al focului din semineu si un peisaj de basm.

Situat la o distanta de 248 kilometri fata de Bucuresti poate fi luat in considerare atat pentru un week-end relaxant cat si pentru un sejur de mai multe zile.

Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar și pentru organizarea evenimentelor, conferințelor.
Grand Hotel Balvanyos este de dimensiuni impresionante: 102 camere, 7 piscine, 3 saune, salină, baie cu aburi, sala de fitness, teren de sport și Adventure Park. Fie ca vrei sa petreci un week-end in mijocul naturii sau vrei o vacanta mai lunga, tu te poti relaxa in timp ce copii tai se distreaza in Adventure Park. 

Adventure Park


Parcul de Aventuri te aşteaptă să-ţi testezi limitele, sub atenta îndrumare a instructorilor, alpinişti de profesie. Traseele au grad diferit de dificultate astfel încât, atât adulţii, cât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole.
Traseele sunt de dificultate progresivă, astfel această activitate poate fi practicată de toată lumea, indiferent de sex sau vârstă. Un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă și ajută întărirea încrederii reciproce prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.

Relaxare la SPA


Spa-ul se intinde pe aproximativ 2000 M² si are in componenta multe facilitati.
Pintre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.


Viziunea celor de la Balvanyos: sănătatea are nevoie de o nouă abordare, iar prevenția este medicină viitorului. Spa-ul este de secole o preocupare pentru o sănătate mai bună, iar natura e cea care ne oferă toate uneltele necesare pentru a trăi sănătoși și chiar ne vindecă.
În linie cu evoluţia actuală a conceptului de Spa, vi se ofera o colecţie de facilităţi a căror combinaţie atinge nu numai nivelul fizic al stării de bine, dar şi pe cel mental şi senzorial.

Materialele naturale şi nobile folosite, în spaţii interioare şi exterioare perfect dimensionate, creează un mediu al relaxării în care va veţi simţi în perfectă aromie cu împrejurimile veşnic verzi.

Restaurant & Bar

In resort vei gasi 3 restaurante  diferite : Fork – mancare gourmet, restaurant Forest – romantic si pentru familii, GastroLab Restaurant&Terrace – zona rustică a complexului hotelier, care cuprinde un restaurant și o terasă special amenajată pentru gustări tradiționale si Lobby Bar – imbinare de modern si traditional, unde poti socializa. 

Daca vrei sa iti conturam o vacanta aici trebuie doar sa ne scrii pe: rezervari@business-trip.ro sau poti sa vii personal in Slatina, bulevardul Nicolae Titulescu la numarul 34.

earth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram