Blog destinat informațiilor din turism și sport

Ce vor transporta zborurile cargo

Compania Blue Air a „transformat” temporar două Boeinguri 737 în avioane cargo prin înlăturarea scaunelor in interiorul lor și va opera mai multe zboruri din București spre China. Blue Air va efectua în perioada 6 – 15 aprilie opt zboruri cargo spre Shenzen, China.

Primul zbor exclusiv cargo operat de Blue Air  în China va decola luni dimineață, 6 aprilie. Atât la dus cât și la întors, avioanele Blue Air vor efectua opriri pentru realimentare în Almaty, Kazahstan. 

Blue Air ar urma să mai efectueze în zilele ce urmează un zbor charter din Franța spre Mumbai, India. În urmă cu câteva zile și TAROM a scos scaunele din interiorul a două avioane Boeing 737 și a efectuat deja un prim zbor cargo spre Shenzen. Până la sfârșitul lunii aprilie dar și în prima jumătate a lunii mai la București vor ateriza mai multe avioane cargo care vor aduce în țară echipamente medicale: 

Sursa: airlinestravel.ro

earth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram