Blog destinat informațiilor din turism și sport

Vine timpul să facem curățenie în România! Vom ieși, mai devreme sau mai târziu, din această criză. Ce se va întâmpla atunci? Politicieni fără carte și fără rușine se vor cocoța din nou la putere. Guvernanții corupți vor lovi din nou, sărăcind o țară deja săracă.

Oameni fără orizont și fără caracter se vor îmbulzi din nou pe listele de candidați.

Vor minți senin ca să vă obțină votul. Fii, fiice, nepoți, fini sau verișori vor câștiga din nou concursurile de manageri în instituții. Afacerile celor care dau șpagă vor înflori. Cei săraci vor rămâne tot săraci aducători de voturi.

Ce se va întâmpla după criză? Vom lăsa lucrurile la fel ca înainte?

Vom lăsa în continuare țara asta bogată și frumoasă pe mâna ipocriților și ticăloșilor care au sărăcit-o și au siluit-o cu cinism? „Patria se cheamă norodul, iar nu tagma jefuitorilor!”. Așa a spus Tudor Vladimirescu.

România are de rezolvat o mare problemă: devirusarea de analfabeții ticăloși care o sugrumă!

Devirusarea de toți cei care, bolnavi de lăcomie și ticăloși până în măduva oaselor, ne vând și ne trădează pe fiecare dintre noi. Își vând țara la primul târg din Bruxelles, Washington sau de oriunde se poate lua un preț pe ea!

Poate ar fi timpul să ne organizăm. Democratic, dar ferm.

Să facem acel partid sau acele partide care să curețe România de virusul trădării și ticăloșiei. Care să încurajeze real economia țării. Să sprijine producătorii români. Să repare sistemul de sănătate. Să investească în cultură și să aducă educația la locul cuvenit.

Am pierdut 30 de ani îngăduind fariseilor să predice în Parlament, la Guvern sau la Cotroceni.

Am acceptat să fim mințiți și furați și goniți din propria noastră țară de o mână de șnapani care cu greu și-ar găsi de lucru într-o lume corectă. Am acceptat degradarea noastră ca neam cu o nepermisă seninătate! Iar degradarea a atins toate colțurile țării și toate meseriile. Mai ales, meseria de cetățean.

Pentru că am acceptat să fim conduși de niște declasați, am decăzut și noi.

Am zis mereu că mergem la vot și alegem „răul cel mai mic”! Ne-am complăcut mârâind ca animalele care-și păzesc blidul cu mâncare. Otrăvuri umblătoare care își fac cruce doar atunci când îi vede lumea. Monștri cu mare grijă pentru așa-zisa lor imagine publică. Ciocoi care ne-au vândut fabricile, copiii, pământurile.

De ce să alegem răul, oricât de mic ar fi acesta? De ce răul?…

De ce să votăm troglodiți ridicați din cele mai rău famate spelunci? Sau individe potrivite doar cu centura? Borfași și boarfe care ne-au scuipat mereu cu dispreț, furându-ne orice resursă care ne-ar fi permis să ne ridicăm.

Pentru ei, noi suntem „pulimea”!…

Acum stăm în case și trebuie să stăm în case.

Dar putem să ne ascuțim gândurile și puterea interioară. Putem citi despre Constantin Brâncoveanu sau Avram Iancu. Sau despre Vlad Țepeș. Dar, mai ales, putem gândi. Putem, jucându-ne cu copiii, să ne gândim la lumea pe care vrem să le-o dăm lor. La lumea pe care ne-o dorim cu adevărat.

Putem să ne imaginăm România ca o țară în care nemernicii stau la pușcărie, iar oamenii cinstiți se bucură de viață. Putem avea această țară!…

O țară în care munca este răsplătită, proprietatea respectată, iar ascensiunea în profesie dobândită cinstit. O țară în care conduc doar cei buni, educați și corecți. În care patriotismul nu înseamnă un ordin dat polițiștilor să pornească imnul prin stațiile de pe mașini.

Nu, nu vreau o țară ca afară. Îmi vreau țara mea bună! Putem s-o avem! Doamne-ajută!

Sursa: Euroolteniainfo.com

earth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram